Min strikkede garderobe: Efterårshue

Min strikkede garderobe: Efterårshue

Jeg har strikket en hue til mig selv af noget af det fine håndfarvede garn, jeg købte af WOOLapyk, da jeg var til Knitwork strikkefestival. Jeg improviserede og strikkede først en ribkant over ca 100 masker, hvorefter jeg strikkede resten glatstrik. Da jeg synes, den var stor nok, tog jeg ind over nogle omgange og afsluttede ved at trække tråden igennem de sidste masker og stramme til. Helt enkelt! Jeg er godt tilfreds med huen, selvom den ikke er den varmeste af slagsen. En god efterårshue 🙂

Huen er den eneste i min garderobe pt, fordi der er sket det frygtelige, at alt mit strikkede yndlings vintertilbehør er blevet væk. Pist forsvundet! Jeg havde pakket de huer, handsker og pandebånd, som jeg selv har lavet – og har en særlig kærlighed til – væk for sommeren i samme pose. Isoleret fra alt det andet vintertøj (der er temmelig meget i en familie på seks!), i håbet om at passe ekstra godt på det. Ironisk nok! Vi har ledt overalt og mysteriet er stort. En af teorierne går på, at posen er røget med til genbrug under en oprydning.. Faktisk den eneste teori indtil videre. Jeg øver mig i at give slip mentalt, men det er ret svært…

I posen lå der:

Ginger halvhandsker (design Helga Isager) – dem skrev jeg om her.

Java pandebånd (design Helga Isager) – smukt og lækkert…

KISS hue (Lutter Idyl) – i min version strikket i smørblødt gråt alpaka strikket sammen med skiftende farver af det smukke broderigarn fra (G)uld.

Hæklet 2i1 hue (Lutter Idyl) – perfekt pasform og perfekt farve…

Det er altså mildest talt ret surt!

Men min nye hue er heldigvis god!

Og så kan jeg jo passende begynde at strikke nyt tilbehør til vintergarderoben 🙂

(Ingen spons – bare begejstring!)

Her følger lidt billeder af den nye og de savnede…

Min nystrikkede efterårshue!
KISS huen…
Java pandebånd…
Mine elskede Ginger halvhandsker…

 

2 Replies to “Min strikkede garderobe: Efterårshue”

  1. Kender det kun alt for godt, det der med at gemme det væk for at passe godt på det, for så senere at have glemt “det perfekte sted” :0|
    Kan du vende situtationen rundt til at glæde dig over at have en god undskyldning for at strikke noget ny og rigtig lækkert? Eller de samme skønne modeller i en ny farve? ;0)

    1. Jeg har faktisk overvejet at strikke et par nye ginger halvhandsker – og også et Java pandebånd… Det er virkelig to lækre designs, synes jeg. Jeg prøver at holde fokus på de nye strikkeeventyr, der ligger foran mine fødder, men har alligevel svært ved at opgive håbet 🙂 Tak for din kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *