Sommerstrik og sommerferie

Sommerstrik og sommerferie

Sommerferien er startet, og hverdagens strikkerutiner bliver brudt. Både tid, varme og lys påvirker min strikning, kan jeg mærke.

Der er mange andre ting, der trækker i mig også. Lys og liv omkring mig stjæler min opmærksomhed, og selvom døgnet føles længere med de lyse aftener, bliver jeg lettere distraheret. Min opmærksomhed er mere flygtig, og mine fire unger fylder det meste af den ud.

Med varmen og lyset følger også en særlig energi, der giver næring til krop og sjæl og det er skønt – også selvom den danske sommer indimellem er både våd og blæsende! Jeg kunne godt ønske mig lidt mere varme, men på den anden side betyder det danske sommervejr, at man med fordel kan klæde sig i uld. De isolerende fibre er gode mod kølige vinde og vådt vejr, mens de på samme tid tillader kroppen at komme af med varmen, når den ind i mellem bryder igennem og får overtaget.

Min strikkeinspirationen er også anderledes nu end i den mørke halvdel af året. Farver og liv omgiver os og smitter af på kreativiteten.

Jeg får lyst til at strikke små, hurtige projekter i lette garner. Strik i børnestørrelser og strømper fx. Små projekter, der nemt kan tages med udendørs. Projekter der kan strikkes på i gården, mens snakken går med naboer og øjnene er rettet mod mine legende børn. Jeg får strikket meget mere i mine tanker, end i virkeligheden…

Husk at du kan følge @ulduniverset på instagram, hvis du vil følge med i, hvad der rører sig på mine strikkepinde.

Tak fordi du læser med!

Hermiones hverdagsstrømper strikket i merino fra ScandinavianHandDyed. Gratis opskrift findes på Ravelry (Hermione’s everyday socks).

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *