Ulden påskepynt

Ulden påskepynt

Påsken nærmer sig og dermed også ferie! Forhåbentlig bliver der god tid til at pleje strikketøjet, selvom ferie med 4 børn ikke altid efterlader den strikketid, jeg drømmer om på forhånd. Sådan skal det være og det er fint.

Jeg har lavet lidt uldne påskeforberedelser i form af hæklede påskekyllinger og strikkede påskehøns, der kan gemme chokoladeæg til ungerne på påskebordet.

Jeg pynter ikke ret meget op til påske, men lidt pynt finder som regel vej til vores hjem. Det er primært de hjemmelavede sysler fra mine og børnenes hænder.

Påsken er for mig en markering af, at foråret for alvor er i gang og det er jo netop nu, at naturen forvandler sig til et farveorgie af skønne lyse farver, der vælter frem og minder os om, at livet er fuld af nye begyndelser. Ægget er et smukt symbol på netop dette.

Opskriften på de strikkede påskehøns/æggeskjulere har jeg fundet hos strikkeglad.dk og den findes lige her. Æggeskallerne er farvet i et afkog af avokadosten.

Opskriften på de hæklede kyllinger er fundet hos Garn Grammatik. Du kan finde dem her!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *